App overzicht

Hieronder worden alle ondersteunde applicatie getoond.

DagaanbiedingenApp.nl website

DagaanbiedingenApp Hier worden alle actuele dag aanbiedingen getoond het is mogeljk deze op eigen volgorde te zetten (drag & drop) door een aanbieding naar boven of naar onder te slepen zat de de voor jouw meest interessante aanbiedingen bovenaan staan. Het is ook mogelijk te filteren op de verschillende dagaanbiedingen door een filter in te voeren.
 

Windows Store

Windows Store Een Windows Store-app is een nieuw type app voor apparaten met Windows 8 of Windows RT.
 

iGoogle

iGoogle Met iGoogle kunt u een persoonlijke startpagina maken. Hierop staat bovenaan een zoekvak van Google met daaronder de door u gekozen gadgets. Er zijn allerlei verschillende soorten gadgets. Deze bieden u zonder dat u de iGoogle-pagina verlaat toegang tot activiteiten en informatie van overal op internet.
 

RSS Feed

RSS Feed RSS is een technisch hulpmiddel waarmee je je op de vernieuwingen van een website kunt inzien. Zo kun je zien of er een nieuwe aanbieding is op dagaanbiedingenapp.nl. RSS biedt een manier om content van een website in syndicatie te brengen, ofwel te delen. U deelt zelf content of u maakt gebruik van deze door anderen gedeelde content. Het XML bestand waar deze gedeelde content in staat, wordt een RSS feed genoemd.
 

Twitter

Twitter Met Twitter kun je snel korte berichten van maximaal 140 karakters uitwisselen met andere gebruikers. Dat wordt ook wel "twitteren" genoemd. Twitteren is een sociaal netwerk waarbij je andere twitteraars kan toevoegen aan jouw account. Iedere Twitter-gebruiker heeft een eigen timeline waar alle berichten op komen te staan van personen die hij of zij volgt. DagaanbiedingenApp.nl twittert alle actuele dag aanbiedingen zodat jij geen aanbieding mist.
 

Facebook

Facebook Facebook is een social netwerk site, waar gebruikers hun persoonlijke interesses delen met anderen. Gebruikers kunnen een persoonlijk profiel aan maken en anderen die ook een profiel hebben uitnodigen om vriend te worden. Iedere gebruiker kan op een zogenaamde prikbord berichtjes plaatsen. Deze berichtjes kunnen gaan over waar ze mee bezig zijn, waar ze aan denken of wat hun mening is.
 

Meer applicatie's volgen snel...

We zijn hard bezig applicaties te ontwikkelen voor Windows Phone, iPhone en Android.
Je kan uiteraard wel al een RSS applicatie op je telefoon installeren en onze RSS feed gebruiken "https://www.dagaanbiedingenapp.nl/handler/rssfeed.ashx".